Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Who's Who ravasi miljoonavoiton Ruotsissa

Pasi Aikion valmentama Who's Who vei 1,5 miljoonan kruunun ykkösen Paralympiatravetin finaalissa Åbyssä lauantaina.

Örjan Kihlström karautti Who's Wholla kärkeen. Kun Night Brodde singahti rinnalle, Kihlström luopui johtopaikasta, mutta vain hetkeksi. Who's Who painui uudelleen keulaan. Näin kovin vastustaja Extreme jäi kolmanneksi sisäradalle. Who's Who paineli varmasti ykköseksi ajalla 11,9a/2140m. Elitloppetiin jo aiemmin kutsuttu Extreme kiri vapaata sisärataa pitkin kakkoseksi.

– Who's Who oli pirteä tänään ja vei keulaan alussa. Laukka oli lähellä ensimmäisessä kaarteessa. Kun saimme ajaa kärjessä rauhallista vauhtia, odotukset olivat korkealla. Voitto tuli helposti. Who's Whossa on kaikki huippuhevosen ominaisuudet. Se on nopea ja vahva, ja sillä on hyvä psyyke, Kihlström kehui ja antoi tunnustusta myös hyvin tehdylle valmennustyölle.

– Tämä on yksi suurimmista voitoistani. Who's Who on viisas ja rauhallinen hevonen. Hurja kapasiteetti tekee siitä voittajan, Aikio sanoi.

Paul Hagoortin valmentama Chebba Mil kiri tammojen Drottning Silvias Pokalissa vahvimmin ja vei miljoonan kruunun ykkösen. Robin Bakker ajoi Italiassa syntyneellä tammalla voittotuloksen 11,7a/2140m.

Oriiden/ruunien Kungapokalenissa Daniel Redénille tuli odotettu voitto. Francesco Zet viiletti Örjan Kihlströmin ajamana keulasta miljoonan kruunun voittoon ajalla 11,9a/2140m