Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HJK nousi täpärästi kirivoittoon – FC Lahti oli yllättää, mutta onni hylkäsi

HJK nousi 3–2-kirivoittoon FC Lahdesta yllätyksellisessä ottelussa miesten jalkapalloliigassa. Lahtelaiset iskivät molempien jaksojen lopussa pallon Klubin verkkoon, mutta puhti, taito ja onnikaan eivät aivan riittäneet. FC Lahdelle seurasi kauden ensimmäinen vierastappio.

– Nälkää ja halua oli voittaa – mutta olen pettynyt tulokseen. HJK:lta ei saa mitään ilmaiseksi, FC Lahden vastuuvalmentaja Ilir Zeneli harmitteli.

Tasainen mutta hituseltaan HJK:n hallitsema avausjakso päättyi tyrmäävästi. Taukovihellyksen kynnyksellä FC Lahden Juho Pirttijoki ohjasi ilmasta takatolpan vierestä Altin Zeqirin passista 0–1.

Toinen kolmevarttinen jatkui samalla tehokkuudella kuin mihin ensimmäinen päättyi. Vain kymmenessä minuutissa Klubi kiilasi johtoon, kun viimeistelyssä onnistuivat lähietäisyydeltä Bojan Radulovic ja Perparim Hetemaj.

HJK:n toista maalia edelsi maalivahti Antonio Regueron loistotorjunta, kun hän pysäytti Casper Terhon tykityksen saamatta palloa riittävän turvallisen matkan päähän.

FC Lahti ylsi 84. minuutilla 2–2-tasoitukseen Teemu Penninkankaan ylänurkkaupotuksella, mutta puolustaja Hysen Memollan purku omaan maaliin hetki myöhemmin ratkaisi pelin.

– Aluksi oli vähän hidasta pelinrakentelua, mutta tauolla joukkue reagoi hyvin, sitten päästiin boksiin ja selustaan, HJK:n valmentajista Toni Korkeakunnas kiteytti tuuratessaan sairastunutta pääluotsi Toni Koskelaa.