Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin Kamppareille viisi jääpallon kausipalkintoa – Yhteistyö seurojen välillä toi vuoden jääpalloteko -palkinnon

Kamppareille kolme henkilökohtaista ja kaksi joukkuepalkintoa kauden päätöstilaisuudessa.

Mikkelin Kampparit sai peräti viisi kausipalkintoa jääpallokauden päätöstilaisuudessa.

Kampparit ja JPS palkittiin vuoden jääpalloteko -palkinnolla. Molemmat joukkueet lainasivat pelaajia varkautelaiselle WP 35:lle, jotta kaikki Bandyliigan ilmoitetut joukkueet pystyivät viemään kauden läpi. WP:n pelaajatilanne näytti erittäin huonolle, ja jääpalloliiton perustelujen mukaan JPS ja Kampparit osoittivat suurta yhteisöllisyyttä ja solidaarisuutta lainaamalla lukuisia pelaajia WP 35:lle.

Kampparien naisten joukkue palkittiin naisten Bandyliigan fair play -palkinnolla. Mikkeliläisille vihellettiin kauden aikana vain 20 jäähyminuuttia.

Henkilökohtaisista palkinnosta vuoden nuorten valmentajana palkittiin Tero Kumela, joka toimi Kampparien U16-joukkueen päävalmentajana ja johti joukkueen SM-kultaan ilman ainuttakaan pistemenetystä koko kauden aikana. Kumela oli myös valmentaja SM-hopeaa voittaneessa U18-joukkueessa.

Bandyliigassakin debyyttinsä tehnyt Simo Huotelin palkittiin U16-juniorien parhaana pelaajana. Hän oli ikäluokan selvä ykkönen pistepörssissä sekä näkyvässä roolissa SM-kultaa voittaneessa seurajoukkueessa.

U18-juniorien parhaana pelaajana palkittiin Kampparien edustuksen ringissä pelaava Aapo Pulkkinen. Pulkkista kuvaillaan monipuoliseksi ja kokonaisvaltaiseksi pelaajaksi, jolla on iso rooli omassa joukkueessaan. Pulkkinen pelasi myös 19-vuotiaiden MM-kisoissa hienon turnauksen.

Viime kauden parhaana miespelaajana palkittiin Edsbyn IF:ssä pelaava Samuli Helavuori ja naispelaajana Wiipurin Susien Joanna-Juulia Nykänen.

Jääpalloliitto valitsi viikonloppuna myös liitolle uudeksi puheenjohtajaksi Antti Parviaisen. Parviainen on toiminut pitkään jääpallon valmennuspuolella ja valmentanut myös kolmeen otteeseen Suomen maajoukkuetta.