Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MP:n Topi Keskinen valittiin Suomen U21-maajoukkueeseen

Mikkelin Palloilijoiden 19-vuotiaalle hyökkääjälle saavutus on poikkeuksellinen.

Mikkelin Palloilijoiden oma kasvatti Topi Keskinen, 19, on valittu mukaan U21-maajoukkueeseen kesäkuussa Itävallassa ja Suomessa pelattaviin EM-karsintaotteluihin.

Keskinen pelasi maaliskuussa Vantaalla ja Helsingissä U19-poikien EM-jatkokarsintaturnauksessa, jonne pääsi mukaan varapelaajan paikalta. Turnauksessa Keskinen onnistui vaihdosta tullessaan maalinteossa Belgiaa vastaan ja oli avauskokoonpanossa voitokkaassa Saksa-ottelussa. Nyt on edessä ensimmäinen kutsu U21-maajoukkueeseen.

Hyviä otteita tällä kaudella Ykkösessä esittänyt ja neljässä pelissä kolmesti maalinteossa onnistunut Topi Keskinen on innoissaan maajoukkuekutsusta.

– Todella hyvältä tuntuu, ja on hienoa päästä mukaan joukkueeseen, kertoo Keskinen MP:n tiedotteessa.

– Hyvillä mielin lähden reissuun ja uskon, että siitä tulee opettavainen ja saan paljon lisää kokemusta.

Päävalmentaja Juha Pasoja on ylpeä Keskinen saavutuksesta ja toteaa maajoukkuepaikan olevan tietynlainen palkinto koko seuraväelle.

– On todella hienoa, että Mikkelistä pääsee pelaaja U21-maajoukkueen mukaan. Kun katsoo nimilistaa ja pelaajien edustamia seuroja, niin aikamoinen poikkeus MP-pelaaja Topi Keskinen on tuolla listalla.

– Topin kanssa on tehty töitä nyt kolmatta vuotta ja hienoa, että pelaaja, jolle olen antanut mahdollisuuden, on tarttunut siihen ja kehittänyt itseään intohimoisesti sekä määrätietoisesti kohti suurempia haasteita jalkapallon parissa.

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta valmentaa Juha Malinen.

– Keskinen tuo meille todella paljon nopeutta, hänellä on samoja ominaisuuksia kuin Daniel Håkansilla, joka on ollut joukkueellemme äärimmäisen tärkeä pelaaja, Malinen avaa valintoja Palloliiton tiedotteessa.

Suomi kohtaa Itävallan perjantaina 3. kesäkuuta Ried im Innkreisissä Itävallassa, tiistaina 7.6. vastassa on Azerbaidžan Helsingissä ja perjantaina 10. kesäkuuta Norja Turussa.

Keskinen on siis poissa MP:n kokoonpanosta, kun joukkue kohtaa EIF:n ja TPS:n.