Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tim Sparv kiitti Olympiastadionin yleisöä, joka vastasi huutomyrskyllä – Joel Pohjanpalo aloittaa Bosnia-pelin vaihdossa Huuhkajien avauskokoonpanossa

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen pitkäaikainen kapteeni Tim Sparv kävi jakamassa kiitokset kannattajille ennen Huuhkajien Kansojen liigan ottelua Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Sparv ilmoitti pelaajauransa loppumisesta joulukuussa.

– Kiitos kaikille kannustuksesta ja tuesta vuosien varrella. On ollut suuri etuoikeus pelata teidän edessänne. Olen ylpeä siitä, mitä olemme yhdessä saavuttaneet, Sparv kiitti suomeksi ja ruotsiksi pitämässään puheessa.

Yleisö vastasi Sparville kovaäänisillä ja pitkään jatkuneilla "kiitos Sparv" -huudoilla. Puheensa jälkeen Sparv käveli Suomen kannattajapäädyn Pohjoiskaarteen eteen, ja yleisö vastasi jälleen huudolla.

Samalla Olympiastadionin valotaululla näytettiin Sparvista videota.

Suomi kohtaa kello 19 alkavassa Kansojen liigan B-liigan avausottelussaan Bosnia-Hertsegovinan.

Päävalmentaja Kanerva julkisti avauskokoonpanon

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on julkistanut Huuhkajien avauskokoonpanon Kansojen liigan otteluun Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Suomen maalilla pelaa totutusti Lukas Hradecky, joka on myös joukkueen kapteeni. Keskuspuolustajiksi on merkattu Leo Väisänen, Robert Ivanov ja Daniel O´Shaughnessy. Wing-backeina eli voimakkaasti hyökkäyksiin nousevina laitapuolustajina ovat oikealla Nikolai Alho ja vasemmalla Jere Uronen.

Keskikentälle ja hyökkäykseen on merkattu Rasmus Schüller, Robin Lod, Glen Kamara, Urho Nissilä ja Teemu Pukki. Esimerkiksi Turkin liigassa runsaasti maaleja tehnyt Joel Pohjanpalo aloittaa siis vaihtopenkillä.

Bosnia-Hertsegovinan maalilla pelaa Ibrahim Sehic. Kenttäpelaajat ovat Jusuf Gazibegovic, Anel Ahmedhodzic, Dennis Hadzikadunic, Sead Kolasinac, Amir Hadziahmetovic, Miralem Pjanic, Sanjin Prcic, Miroslav Stevanovic, Edin Dzeko ja Rade Krunic. Dzeko on joukkueen kapteeni.

Kansojen liigan urakkansa avaavat joukkueet pelaavat toiseksi korkeimmalla tasolla eli B-liigassa.