Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Petrus Palmu jatkaa uraansa Ruotsissa

Jukurien viime kauden kultakypärän uusi seura on Örebro HK.

Mikkelin Jukurien viime kauden paras pistemies Petrus Palmu jatkaa uraansa Ruotsin pääsarjassa Örebro Hockeyssa. Palmu on tehnyt joukkueen kanssa kahden vuoden sopimuksen.

24-vuotias Palmu toimi Jukurien kapteenina ja palkittiin myös kauden päätteeksi Liigan runkosarjan parhaana pelaajana Lasse Oksanen -palkinnolla.

Palmu oli keväällä mukana myös Suomen maajoukkueessa, mutta tipahti MM-kisajoukkueesta viime metreillä. Palmu tiedotti maajoukkueleirin jälkeen, ettei jatka uraansa Jukureissa. Palmulla oli mikkeliläisten kanssa kahden vuoden pelaajasopimus, mutta se sisälsi option ulkomaille siirtymisestä.

– Olen iloinen siirtyessäni Ruotsiin. Örebro tuntuu minulle oikealta ympäristöltä. Mielestäni joukkue on erittäin lupaava, sanoo Palmu seuran tiedotteessa.

Örebro sijoittui viime kaudella SHL:ssä sijalle seitsemän.

– Saamme nopean pelaajan, joka on vahva kiekon kanssa ja hyvä viimeistelijä. Pidämme hänen asenteestaan, iloitsee Örebron urheilujohtaja Niklas Johansson.