Mikkelin Melojien Eetu Kolehmainen yksiköiden tuplamestariksi ratamelonnan SM-kisoissa

Tampereen Kaukajärvellä melottiin lauantaina ratamelonnan SM-kilpailujen I-osan ensimmäinen päivä. Päivän aikana kilpailtiin kajakkiyksiköiden ja kaksikoiden SM-mitaleista. Lisäksi melottiin lasten sarjojen ja masters-sarjojen Suomen Cupin lähtöjä.

Miesten sarjassa Mikkelin Melojien Eetu Kolehmainen vei voiton sekä 200 metrin että 1 000 metrin kajakkiyksiköissä.

– Kaksatasen voitto oli aikamoinen yllätys mulle. Tonni, no siinä mä lähdin tavoittelemaan kultaa ja se nyt sattui tulemaan, tuplakultamitalisti Kolehmainen kertoo tiedotteessa.

Keli ei Kolehmaiselta kehuja saanut.

–Oli sivuaallokko ja lähtöponttoonien luona aallot iskeytyi takaisinpäin. Mutta ei se onneksi vaikuttanut kisan etenemiseen.

Tampereen Vihurin Netta Malinen sai kultaa naisten 200 metrillä ja Pirkka-Melojien Oona Vasko kultaa 1 000 metrillä. Pirkka-Melojien Antti Välkki voitti sekä 200 metrin että 1 000 metrin matkat C1-luokassa, eli kanadalaiskanooteissa.

Naisten 200 metrin kaksikoiden voittoon meloivat sisarukset Netta ja Olivia Malinen. Miesten kaksikoiden 200 metrin matkalla kultaa meloivat Pirkka-Melojien Tomi Nieminen ja Joona Mäntynen. Miesten tuhannen metrin kaksikoiden kullan veivät Kangasalan Melojien Jeremy Hakala ja Niko Keskinen. Naisten 1000 metrin voittoon kauhoivat Pirkka-Melojien Oona Vasko ja Merja Suksi.

Kilpailut jatkuvat sunnuntaina 500 metrin ja 5 000 metrin lähdöillä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka