Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Pihlström peittosi Iivo Niskasen Mikkelin raveissa

Jääkiekon maailmanmestari Antti Pihlström kukisti ravien ohjastajauransa alussa olevan hiihtäjä Iivo Niskasen sunnuntaina Mikkelin ravilähdössä, jossa lajin ammattilaiset ottivat mittaa muiden lajien huippu-urheilijoista. Raviurheilun ammattilaiset ottivat kaksoisvoiton, sillä Antti Teivainen voitti lähdön ja Esa Holopainen sijoittui toiseksi.

Kolmanneksi ja parhaiten muiden lajien huippu-urheilijoista sijoittui olympiamitalisti ja maailmanmestari Antti Pihlström. Estejuoksun Euroopan mestari Jukka Keskisalo oli kuudes, lumilautailijana tunnettu Janne Korpi seitsemäs, Niskanen yhdeksäs ja pesäpalloilija Juha Puhtimäki kymmenes.

– Hienoa, että nämä kaverit ovat löytäneet tämmöisen harrastuksen ja kipinän raveihin. Tykkäävät touhuta hevostenkin kanssa, kun omilta kiireiltään ehtivät. Lisää vain tällaisia lähtöjä, Teivainen kommentoi voittajahaastattelussa Hippoksen tiedotteen mukaan.

Keskisalo ohjasti raveissa uransa seitsemännen lähdön. Niskaselle startti oli ohjastajauran toinen, ja jatkoa seuraa jo 22. heinäkuuta kotikonnuilla Vieremällä.

– Vähän jännitti, täytyy sanoa, mutta esittelyn jälkeen ei enää jännitä. Hevonen oli aika hyvä, mutta lähtöpaikkana rata kahdeksan on haastava, Niskanen totesi ja kertoi nauttineensa ajamisesta suuren yleisön edessä.