Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lara Boko ravasi suomalaisomistajille yli miljoona kruunua

Daniel Wäjerstenin Great Skills ravasi 2,4 miljoonan kruunun voiton Stochampionatetin finaalissa Axevallassa Ruotsissa sunnuntaina. Nokialaisen Oraviston Tallin Lara Boko taisteli hienosti kakkoseksi.

Radoilta kuusi ja seitsemän lähteneet Great Skills ja Lara Boko iskivät yhteen heti lähtökiihdytyksessä. Great Skills oli ensin johtohevonen, mutta Wäjersten luopui keulasta, kun Mika Forssin päättäväisesti ajama Lara Boko tuli rinnalle. Avauspuolikas hurjasteltiin 07,5-kyytiä.

Vauhti pysyi reippaana, kun Lara Boko viiletti selvässä johdossa. Great Skills nousi kiriin loppusuoran alussa ja pinnisti ykköseksi uudella Ruotsin ennätyksellä 12,5a/2640m, tulos on myös ME. Timo Nurmoksen valmentama Lara Boko kesti kovan alkuvauhdin kunnialla. Se taisteli rehdisti, ja voittokin oli lähellä.

Lara Bokon kakkossija toi 1,2 miljoonaa kruunua. Tamman voittosumma nousi 5,3 miljoonaan kruunuun.

Timo Nurmoksen talliin meni voitto Stochampionatetin Consolationissa. Magnus A Djusen ajama Indira Split oli johtavan rinnalta vahvin ja eteni voittoon ajalla 13,5a/2140m.