Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Takalinjan luottokaksikko jatkaa Jukureissa – "Nuoret puolustajamme oppivat"

Mikkelin Jukurit teki jatkosopimukset ruotsalaispuolustajille.

SM-liiga- sekä CHL-kauteen valmistautuva Mikkelin Jukurit julkaisi tiistaina kaksi jatkosopimusta, joita on ehditty odottaa. Puolustajat Linus Nässen ja Niclas Lundgren allekirjoittivat kumpikin kauden 2022–2023 kattavat pelaajasopimukset.

Näin ollen Jukurien puolustuksen runko alkaa olla valmis, vaikka pelaajahankintoja voi vielä ennen kauden käynnistymistä tulla. Ruotsalaiset pelasivat ensimmäistä kertaa kotimaansa ulkopuolella viime kaudella ja pääsivät nopeasti isoon rooliin mikkeliläisjoukkueen takalinjoilla. Molemmat kuuluivat Oliver Larsenin kanssa Jukurien peliaikakuninkaisiin.

Nässen, 24, teki viime kaudella kolme maalia ja keräsi 23 syöttöpistettä. Kevään 2021 Ruotsin SHL-mestari oli näillä pisteillä Jukurien puolustajien tehokkain.

Lundgren, 32, on niin ikään SHL-mestari, tosin kaudelta 2014–2015.

– Niclas on illasta toiseen varma suorittaja. Hän on meidän joukkueelle myös kokemuksensa kautta arvokas pelaaja, sillä meidän nuoret puolustajamme oppivat häntä seuraamalla, mitä ammattilaiskiekkoilijan elämä on, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kuvailee Lundgrenia tiedotteessa.

Jukurien viime kausi päättyi sensaatiomaisen runkosarjan jälkeen pudotuspelien puolivälieriin, kun KooKoo oli seitsemän ottelun sarjassa vahvempi. Joukkueen puolustuksessa on ruotsalaiskaksikon myötä yhdeksän pelaajaa.

Juttua korjattu 2.8.2022 kello 13.55: vaihdettu pääkuva.