Kolehmainen rutistaen välieriin Kanadassa

Mikkelin Melojien edustajat ovat kilpailleet niin MM-tasolla kuin kotimaassa.

Ratamelonnan MM-kisat ovat hyvässä käynnissä Kanadan Halifaxissa, kun kaikilla matkoilla alkuerät on perjantaihin mennessä taputeltu. Mikkeliläinen Eetu Kolehmainen on ehtinyt kauhoa niistä kahdessa.

Urheilu-uransa toisissa MM-kisoissa melova 21-vuotias Kolehmainen aloitti kisaurakkansa mielimatkallaan eli tuhannen metrin kajakkiyksiköissä. Porukan nuorimpiin kuuluneen urheilijan sijoitus riitti semifinaaleihin ollessaan kahdeksan kilpailijan joukosta viides. Alkuerissä kuusi parasta selvisivät varmuudella jatkoon. Semifinaalit käydään perjantai-iltapäivällä paikallista aikaa.

Kolehmainen osallistui myös 500 metrin kaksikkokajakkiin, jossa hän niin ikään ylsi välieriin parinsa Jeremy Hakalan kanssa. Hakala itse kilpailee 500 metrin yksiköissä ja oli alkueräryhmänsä toinen. Kisat päättyvät sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Välieristä melojat etenevät joko A- tai B-finaaleihin.

Ikämiehissä mitaleita

Kun Mikkelin Melojien nousevaa sukupolvea edustava Kolehmainen kilpailee kansainvälisillä radoilla, kotimaassa seuran ikämiehet ovat juhlineet mitaleita. Lahden Vellamon melontastadionilla käydyissä NMK, JMK, Masters SM ja Suomen Cupin kilpailuissa palkintopallisijoja kertyi niin miesten 60-vuotiaiden sarjassa kuin myös 70-vuotiaissa. Veli Tompuri, 62, oli ykkönen kajakkiyksiköiden 500, 1000 sekä 5000 metrillä ja kolmas 200 metrillä, jonka kaksi vuotta nuorempi seuratoveri Kari Lehtinen voitti. Lehtinen otti pronssit muilta matkoilta. Ilpo Karttunen sai 70-vuotiaiden kajakkiyksiköissä komean hopearivin täyteen ollessaan 5000 metrin kisaa lukuun ottamatta toinen jokaisella yksikkömatkalla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka