Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maali vartissa ja tukku loistopelastuksia ratkaisivat HIFK:n ja SJK:n kohtaamisen vierasjoukkueelle – "Saimme tärkeän onnistumisen"

HIFK:n sarjakauden 18. ottelu jalkapalloliigassa tiesi helsinkiläismiehille jo kahdettatoista häviötä, kun SJK kaappasi pisteet ja voiton Diego Rojasin sekä Nooa Laineen maaleilla.

HIFK on edelleen voitotta kotona ja sarjajumbo, seinäjokelaiset taistelevat pääsystä ylempään loppusarjaan.

– Vieraspeli ja tällainen vastus – ei ollut helppoa, mutta saimme tärkeän onnistumisen. Varhainen maali auttoi, nyt yritetään vain lisätä voittoja peli peliltä, SJK:n englantilainen keskikenttäpelaaja Jake Dunwoody kiteytti.

HIFK tavoitteli jälleen kerran melko lupaavasti voittotilinsä avaamista viheriöllään 2 250 katsojan edessä. Kotijoukkueen kompastukseksi koitui taas se, että tähtipaidat eivät kyenneet nytkään tarpeeksi ehyeen yhtenäiseen esitykseen. Vastustaja tuntuu iskevän väistämättä ratkaisevasti vähintään kerran, kun helsinkiläissikermän peli sakkaa.

Maanantaina isäntien musta hetki sattui varttitunnin pelin kynnyksellä, kun SJK:n hyökkäys vyörysi oikealta laidalta brasilialaismaalivahti Ramilson Almelda Da Silvan tuntumaan. Vartiotta jäänyt Rojas päästi viimeistelemään neljästä metristä vapaasti lähettämällä pallon liki maalin sisäkattoon.

Taiston edetessä HIFK:n torjuja esitti tukun loistopelastuksia, samoin vastapäädyssä SJK:n maalivahti Jesse Öst venyi toistuvasti vahvasti nollaten isännät. Lopun lisäajalla 92. minuutilla, Laine sinetöi osumallaan vierasvoiton.

– Oli varmaan ottelu, jossa meillä oli tähän mennessä eniten maalipaikkoja. Vähän sama laulu kuin koko kaudella – maalinteko on vaikeaa, HIFK:n puolustaja ja kapteeni Sakari Mattila harmitteli.