Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuoret Leijonat aloittaa valmistautumisen vuodenvaihteen MM-kisoihin – Jukurien Tuomaala ja Huuhtanen mukaan harjoitusturnaukseen

Seuraavat jääkiekon nuorten MM-kisat alkavat noin neljän kuukauden päästä.

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue valmistautuu jo seuraavaan arvoturnaukseen, vaikka yhdet MM-kisat ovat yhä käynnissä Kanadan Edmontonissa. Tiistaina Jääkiekkoliitto julkaisi nimet leiriryhmään, joka pelaa Rovaniemellä järjestettävässä harjoitusturnauksessa elokuun viimeisenä viikonloppuna. Turnaus on hyvä näytönpaikka pelaajille, jotka tähtäävät vuodenvaihteen MM-kisoihin, jotka niin ikään käydään Kanadassa.

Kutsuttujen pelaajien joukossa on kaksi Mikkelin Jukurien sopimuspelaajaa, hyökkääjät Samu Tuomaala ja Niko Huuhtanen. Lainasopimuksella Mikkeliin saapunut Tuomaala oli lähellä päästä myös elokuun MM-kisoihin, mutta jäi kisakoneen kyydistä viimeisen leiripäivän jälkeen. Puolustaja Joni Jurmo on ainut Jukurien pelaaja Edmontonin MM-turnauksessa ja pelannut kaikissa alkulohkon otteluissa.

Turnaukseen osallistuvat Suomen lisäksi Tshekki, Ruotsi sekä Slovakia. Tomi Lämsä hyppää Nuorten Leijonien päävalmentajaksi.