Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eetu Kolehmaiselle ja Jeremy Hakalalla kesän paras kaksikkokisa oikeaan paikkaan

Kolehmaisen melonta oli tahmeaa EM-kisojen yksikkömatkoilla.

Mikkelin Melojien Eetu Kolehmaisen paras suoritus ratamelonnan EM-kisoissa Münchenissä tuli kaksikoiden 500 metrillä kisojen päätöspäivänä. Kolehmainen ja Jeremy Hakala sijoittuivat 500 metrin B-finaalissa seitsemänneksi.

Hakala ja Kolehmainen saivat EM-kilpailuiden B-finaalin kauden parhaan kaksikkosuorituksensa, mikä ilahdutti urheilijoita.

– Se oli kesän paras kaksikko oikeaan paikkaan. Keskipätkällä rauhoitin vähän enempi kuin aikaisemmin. Se auttoi, että lopussa jaksettiin meloa kantavammin. Yksikkö ei oikein lähtenyt näissä kisoissa aivan kuin olisi toivonut, mutta välillä on semmoista, Kolehmainen sanoi melonta- ja soutuliiton tiedotteessa.

EM-kisat käytiin vain reilu viikko MM-kisojen päättymisen jälkeen.

– Kaksikon osalta EM-kisat oli hyvät ja voin olla tyytyväinen. Yksikkö oli melko suuri pettymys hyvin menneiden MM-kilpailuiden jälkeen. EM-kisoista taskuun jäi siis hyvät vedot kaksikolla ja maapaikka ensi kesän European Gameseihin K2 500 metrin matkalle. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen, kokonaisuudessaan melko tasainen kausi. Ei tullut mitään isoja onnistumisia, mutta ei myöskään isoja tason laskuja kauden aikana, Hakala sanoi.

Kolehmaisella on vielä edessään alle 23-vuotiaiden MM-kisat Unkarissa, jotka käynnistyvät 1. syyskuuta. Kolehmaisen ohjelmassa ovat 500 ja 1 000 metrin yksikkölähdöt.