Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Norjalaisori Moni Viking ravaa miljoonan kruunun potteja

Björn Goopin norjalaisori Moni Viking voitti miljoonan kruunun ykkösen Sundsvall Open Trotissa Bergsåkerissa Ruotsissa lauantaina. Elokuun puolivälissä se voitti Åby Stora Prisin ja 1,5 miljoonaa kruunua.

Bergsåkerin 75-kierros huipentui Open Trotiin. Goop sai pidettyä ykkösradalta keulat Moni Vikingillä, ja valjakko irtosi lopussa vakuuttavasti ykköseksi ajalla 11,3a/2140m. Stoletheshow kiri kakkoseksi ja toi norjalaishevosille kaksoisvoiton. Suosikki Don Fanucci Zet ravasi johtavan rinnalla ja jaksoi kolmanneksi.

– Moni Viking on uskomaton hevonen, se on tullut aina takaisin loukkaantumisten jälkeen. Tänään oli pieni mahdollisuus ottaa keulat hyvältä paikalta, ja sen teimme. Moni Vikingin paras ominaisuus on kova nopeus, Goop totesi.

Kylmäveriset kisasivat Ruotsin mestaruudesta. Gunnar Melander sai ajaa tasaista 24-vauhtia Månlykke A.M:llä kärjessä, ja valjakko paineli 250 000 kruunun voittoon ajalla 24,5a/2640m.

Melander on voittanut kahdeksan kertaa Ruotsin mestaruuden viimeisen 10 vuoden aikana. Månlykkelle mestaruus oli kolmas peräkkäinen. Månprinsen A.M. voitti SM-kisan viisi kertaa.

Timo Nurmoksen Ivanka Amok oli suursuosikki Diamantstoetissa. Se paineli ykköseksi Magnus A. Djusen ajamana. Mika Haapakankaan Special Topmodel kiri vahvasti kakkoseksi Dwight Pietersin ajamana.

Jörgen Westholm ajoi Santas de Castellan voittoon pronssidivisioonassa. Haapakankaan taliin tuli toinen arvokas kakkossija, kun Special Major kiri kakkoseksi.