Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tasapelistä ei ollut suurta iloa VPS:lle ja HIFK:lle – "Voitto oli täysin mahdollista ottaa tänään"

Vaasan Palloseura ja Helsingin IFK päätyivät 1–1-tulokseen miesten jalkapalloliigassa sunnuntaina Vaasassa. Saatu sarjapiste ei juuri lohduta kumpaakaan osapuolta, sillä VPS:n haaveet paikasta ylemmässä jatkosarjassa ohenivat huomattavasti.

HIFK tarvitsisi lisää pisteitä taistelussa suoraa putoamista vastaan, mutta yhden ottelun tällä kaudella voittaneet helsinkiläiset eivät lihottaneet voittosarakettaan. HIFK kaatoi ennen juhannusta Ilveksen vieraissa, mutta sittemmin voittoja ei ole tullut.

Helsinkiläisten takamatka toiseksi viimeisellä sijalla olevaan FC Lahteen on kahdeksan pistettä.

Michael Bakaren kahdeksannella minuutilla tekemällä maalilla HIFK oli voitossa kiinni pitkään, mutta VPS tasoitti 73. peliminuutilla, kun Jesper Engström iski kauden ensimmäisen maalinsa. VPS haki hanakasti voittomaalia, minkä myötä myös HIFK:lle avautui paikkoja vastahyökkäyksiin.

– Halusimme oikeasti voittaa tänään ja haimme voittoa loppuun saakka. Siihen ollaan tietysti pettyneittä, että voitolla olisi ollut pieni sauma haastaa korkeammalla olevia jengejä, VPS-luotsi Jussi Nuorela sanoi.

– Voitto oli täysin mahdollista ottaa tänään. VPS on juoksuvoimainen joukkue, mutta onnistuimme ottamaan sen aika hyvin tänään pois, HIFK-luotsi Mixu Paatelainen kertasi.