Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilveksen peitonneen HPK:n Joly voisi harkita kansalaisuuden vaihtoa, jos pelaa pitkään Liigassa

HPK aiheutti lauantaina Ilvekselle sen ensimmäisen kotitappion tämän kauden jääkiekkoliigassa, kun vierasjoukkue kukisti Steve Mosesin ja Eetu Liukkaan osumilla voittomaalikilpailussa Ilveksen 3–2.

Ainoa HPK:n epäonnistuja oli Michael Joly. Se ei ottelun jälkeen miestä harmittanut lainkaan, sillä Daniel Lebedeff torjui molemmat Ilveksen laukaukset.

– Tämä oli meille iso voitto. Olimme kärsivällisiä ja noudatimme pelisuunnitelmaa, Joly korosti.

Jokin aika sitten Suomen A-maajoukkueen päävalmentajalta Jukka Jaloselta kysyttiin kenet ulkomaalaisen liigapelaajan hän ottaisi joukkueeseensa. Joly oli kuullut asiasta, mutta ei ainakaan vielä mieti kansalaisuuden vaihtoa.

– Jos pelaan liigassa pitkään, esimerkiksi 5–6 vuotta, niin ehkä sitten. En ihan heti, sanoi toista kautta HPK:ssa pelaava kanadalainen.

Viime kauden joukkuekavereistasi peräti kolme siirtyi Ilvekseen täksi kaudeksi eli Otto Latvala, Tommi Tikka ja Miro Ruokonen. Oliko spesiaalia voittaa heidän uusi seuransa?

– Olihan se aika outoa että peräti kolme pelaajaa siirtyy naapuriseuraan. Viitisen minuuttia pelaaminen oli outoa, kun näki heidät vastassa, mutta sitten asia unohtui mielestä, Joly sanoi.