Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NBA-tähti Draymond Green löi joukkuetoveriaan harjoituksissa, Golden State tutkii kahakkaa ja videovuotoa

Koripallon NBA:n hallitseva mestari Golden State Warriors joutui tällä viikolla kohun keskelle, kun julkisuuteen levisi video Draymond Greenin ja Jordan Poolen välisestä kahakasta. Yhdysvaltalaismedia TMZ julkaisi perjantaina videon Warriorsin keskiviikon harjoituksista, jossa Green löi väkivaltaisesti nyrkillä joukkuetoveriaan Poolea.

ESPN kertoi lähteisiinsä vedoten, että Golden State "tutkii määrätietoisesti" tapahtunutta ja sitä, miten video päätyi julkisuuteen. Yhteenotosta uutisoitiin jo keskiviikkona, vaikka Golden Staten harjoitukset oli suljettu medialta.

– Tällaisia asioita tapahtuu. Kukaan ei pidä siitä, emme suvaitse sitä, mutta näin voi tapahtua. Draymond pyysi anteeksi joukkueelta, ja Jordan oli huoneessa. Mitä tulee pelikieltoihin, rangaistuksiin tai sakkoihin, sen hoidamme sisäisesti, Warriorsin GM Bob Myers sanoi ESPN:n mukaan torstaina ennen TMZ:n videojulkaisua.

Kiivasluonteisena pelaajana tunnettu Green, 32, on voittanut Golden Statessa neljä mestaruutta, 23-vuotias Poole yhden.