Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ässät tekee Liigassa vähämaalisuudesta taidetta: neljään peliin toinen maalin voitto

Miesten jääkiekkoliigassa on vallallaan uskomus vankkaan puolustuspelaamiseen. Siitä yksi esimerkki nähtiin Porissa lauantaina, kun Ässät ja Jukurit väänsivät klassisen yhden maalin pelin.

Ainoa onnistuja oli Ässien Jami Virtanen, joten kotijoukkueelle kirjattiin 1–0-voitto.

Virtaselle osuma oli kauden toinen ja liigauran neljäs. Neljä edellistä peliä Ässät on pelannut maalierolla 2–3 ja kuitannut niistä silti kuusi sarjapistettä.

– Tämä oli tosi tärkeä voitto henkisesti, ja iso kiitos siitä kuuluu jälleen kerran (maalivahti) Niklas Rubinille. Tällä kerralla silti olisimme ansainneet enemmänkin maaleja. Vielä on kiinnitettävä huomiota tehokkuuteen, Virtanen kertasi.

Jukurit esitteli joukkueessaan uuden tuttavuuden liigajäillä. 36-vuotias ruotsalainen Johan Harju pelasi ensimmäisen ottelunsa.

– Hän on kokenut ja fiksu pelaaja. Harju on meillä yhden kuukauden ajan koeajalla, eikä tässä ollut sen kummempia odotuksia vielä hänen suhteensa, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen kommentoi.

Ässien Will Graber sai kiekosta osuman kasvoihinsa ottelun avauserässä ja poistui pelistä.