Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laine optimistinen Tampereella pelaamisen suhteen

NHL-jääkiekkoliigan Columbus Blue Jacketsin suomalaistähti Patrik Laine sai synkän alun kaudelle viime viikolla, kun avausottelussa kyynärpää sai kolhua. Laineen poissaolon pituudeksi arvioitiin 3–4 viikkoa, ja huoli nousi siitä, pääseekö Jacketsin suomalaistykki mukaan Columbuksen pelatessa Tampereella NHL:ää Colorado Avalanchea vastaan 4. ja 5. marraskuuta.

Keskiviikkona Laine antoi kuitenkin rohkaisevaa tietoa tilanteestaan. The Athletic -sivuston NHL-toimittaja Aaron Portzline kertoi Twitter-tilillään, että Laine on optimistinen Tampereella pelaamisen suhteen.

– Patrik Laine oli toisena päivänä peräkkäin harjoituksissa, laukoen yksikseen. Hän sanoi, että kyynärpää "tuntuu paremmalta kuin odotin sen tuntuvan", Portzline kirjoitti.

Se on ainakin varmaa, että Coloradon ruotsalaissuuruus Gabriel Landeskogia ei Tampereella nähdä. Avalanche kertoi keskiviikkona, että polvioperaatiossa käynyt Landeskog on poissa peleistä kolmisen kuukautta.