Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Peetu Kerminen ja Jesse Kilpeläinen jatkavat MP:n riveissä

Mikkelin Palloilijoilla on tällä hetkellä kasassa seitsemän pelaajasopimusta.

18-vuotias Peetu Kerminen ja 22-vuotias Jesse Kilpeläinen jatkavat pelejään Mikkelin Palloilijoiden riveissä. Molempien pelaajien osalta viime kausi oli hienoinen pettymys, mutta tulevaan kauteen Kerminen ja Kilpeläinen toivovat pääsevänsä ehjän harjoituskauden kautta.

Hyökkääjänä pelaava Kerminen kärsi viime kauden aikana loukkaantumisista, nuorukainen operoitiin pari viikkoa sitten ja on valmis palamaan harjoituksiin muutaman viikon päästä. Kerminen pelasi viime kaudella seitsemässä Ykkösen ottelussa, ja akatemiajoukkue SavUn riveissä Kerminen pelasi Kolmosessa 13 ottelua ja teki niissä 9 maalia.

– Menneestä kaudesta päällimmäinen tuntemus oli pettymys loukkaantumisten sekä kauden ennenaikaisen päättymisen takia, mutta kaikesta huolimatta pelaajana mentiin eteenpäin ja sehän on tärkeintä, kertoo Kerminen MP:n tiedotteessa.

Puolustajan paikalla viihtyvä Kilpeläinen saapui Mikkeliin Kakkosen JS Herculeksen riveistä.

– Omalta osalta mennyt kausi oli pettymys. Ennen sarjan alkua tullut loukkaantuminen vaikeutti toki alkukautta, mutta sen jälkeenkin omat peliesitykset jättivät kyllä vähän toivomisen varaa silloin, kun pääsi pelaamaan, totesi Kilpeläinen.

– Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä lähdetään kohti ensi kautta. Tavoitteena on totta kai parantaa tästä kaudesta ja sen myötä saada enemmän vastuuta kentällä sekä auttaa joukkuetta menestymään.

Päävalmentaja Juha Pasoja uskoo, että molemmilla tuoreilla sopimuspelaajilla on potentiaalia kehittyä.

– Jesse on todella kova harjoittelija ja hyvällä terveellä asenteella liikkeellä oleva puolustava pelaaja, jolle ensi vuosi varmasti näyttää suuntaa jalkapallourallaan. Jessen vahvuudet on pallollisessa pelissä, laukaukset ja keskitykset sekä asenne työntekoon. Kehitettävää löytyy pallottomana sijoittumisessa.

– Hyökkäävänä pelaajana Peetun työmäärä kentällä on hyvä, toki sitäkin energiaa opittava käyttämään olennaiseen. Vahvuutena on työnteon lisäksi hyvä maalintekotaito.

MP on jatkanut harjoituksiaan vielä kaksi viikkoa Ykkösen loppumisen jälkeen. Joukkue päättää oman kautensa perjantaina ja siirtyy tauolle yhteisharjoituksista. MP:llä on tällä hetkellä kasassa seitsemän pelaajasopimusta.