Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Topi Keskinen palkittiin MP:n kauden parhaana pelaajana – "On näyttänyt voittajaluonteensa niin peleissä kuin harjoituksissa"

Maalivahtivalmentaja Tuomo Hiltusta muistettiin sankarin palkinnolla.

Mikkelin Palloilijoiden edustusjoukkue palkitsi 19-vuotiaan Topi Keskisen kauden parhaana pelaajana.

– Topi on pelannut tasaisen kauden ja onnistunut maalinteossakin kiitettävästi. Topin työmoraali on hyvällä tasolla ja vie häntä pitkälle urallaan. Hän taistelee joka tilanteessa täysillä ja on näyttänyt voittajaluonteensa niin peleissä kuin harjoituksissa, totesi päävalmentaja Juha Pasoja.

Keskinen oli myös kymmenellä maalillaan kauden paras maalintekijä.

Kauden lupaavimpina tulokkaana palkittiin 19-vuotias laitapelaaja Joslyn Luyeye-Lutumba. Joukkueen luottopelaaja oli 22-vuotias Samuli Hölttä.

– Joslyn pelasi todella vahvan talvikauden ja tekeminen näytti todella lupaavalta. Kauden alkaessa tuli haasteita sopeutua Ykkösen vauhtiin ja vaatimuksiin, mutta ne opittuaan hän on ollut yksi joukkueen parhaita pelaajia syyskierroksilla. Samuli on ollut talvesta lähtien todella tasainen suorittaja ja siinä mielessä selkeä valinta luottopelaajaksi, sanoo Pasoja.

Maalivahtivalmentaja Tuomo Hiltunen sai puolestaan sankari-palkinnon.

Hiltunen pelasi runkosarjan päätöskierroksella maalivahtina Otto Huuhtasen loukkaantuessa. Hiltunen pelasi JäPS:iä vastaan nollapelin ja hänen loistavasta avauksesta syntyi ottelun avaus- ja voittomaali.

Kauden taistelijan tittelin saa Jarkko Heimonen. Lisäksi Urheilupuiston kuuluttamon väki palkitsi Heimosen Melkone seppä -palkinnolla.

– Hän tekee aina kaikkensa, jotta hän itse ja joukkue pärjää peleissä. Hän antaa joka tilanteessa kaikkensa ja on sen takia hyvä esimerkki joukkuepelaajasta, joka omalla taistelullaan sytyttää muunkin joukkueen, kuvailee Pasoja Heimosta.

Palkitut valitsi MP:n koko valmennus- ja taustatiimi yhdessä.

Lue lisää: Topi Keskinen on isojen ratkaisujen edessä – MP:n kasvatti jätti Urheilupuistolle haikeat jäähyväiset