Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Urheilun viikonvaihde: lauantaina Mikkelissä ravataan Kavioliigaa ja pelataan jääkiekon Liigaa ennen maaottelutaukoa

Global Withdrawl, Vixeli ja muut huiput Mikkelin Kavioliiga-raveissa.

Mikkelin Jukurit pelaa vielä lauantaina kotihallissaan jääkiekon Liiga-ottelun TPS:ää vastaan ennen siirtymistään reilun viikon maaottelutauolle. Jukurien ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta kello 18.30.

Jukurien U20-nuoret pelaavat viikonlopun aikana alkusarjan viimeiset kotiottelunsa. Perjantaina Mikkeliin saapuu K-Kissat Helsingistä ja lauantaina K-Espoon juniorit.

Viikonloppuna aikana molemmissa jäähalleissa pelataan runsaasti juniori-Jukurien otteluita.

Lauantaina Kalevankankaalla riittää säpinää, sillä iltapäivällä ravataan myös Kavioliigaravit. Luvassa on kovatasoiset ravit., jossa lämminveristen avoimessa ryhmässä kesän St Michel -ajossa kolmanneksi sijoittunut Global Withdrawl kohtaa Mikkelin rataennätystä hallussaan pitävän Next Directionin sekä Porin St. Legerissä toissa lauantaina juhlineen Consalvon.

Kylmäveristen kovin lähtö ajetaan tasoitusajona. Suomenhevosten kärkikaartista paikalla ovat mm. Vixeli ja Landen Paukku, mutta etumatkaa saavat Lumettaja, Viisori, Suvelan Rinssi ja Hissun Turbo tekevät niiden tehtävästä haastavan.

Tammalähdössä kotiradan Ciiran Tähti saa vastaansa Villinmiehen Tammakilvan voittaneen Sarikanin. Ravien ohessa yleisölle on tarjolla myös opastettu tallikierros ja perheen pienimmille oma kepparikisa sekä poniajelua. Paikalla on myös takavuosien eteläsavolainen tähtiravuri Ranch Kelly. Tapahtumat kaviouralla alkavat ponilähdöillä klo 12.20 ja 12.40. Ensimmäinen totolähtö on vuorossa kello 13.07.