Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ässille sarjapisteet tunteet kuumentaneessa HIFK-kohtaamisessa

Ässien 4–0-maalin jälkeen tunteet kuumenivat lopullisesti Porin Isomäen liigaillassa lauantaina. Ässät ja HIFK ovat historian saatossa tarjoilleet kiihkeitä kohtaamisia, mutta aivan viime vuosina ei ole näin paljon kuohunut.

Ässät otti 4–2-kotivoiton. Kotijoukkueen kaikki kaikessa oli yhdysvaltalaispuolustaja Ian McCoshen, joka teki 2+1 pistettä.

Vahvimmin väänsivät HIFK:n Micke-Max Åsten ja Ässien Valtteri Viirret. Molemmille tuomittiin pelirangaistus väkivaltaisuudesta.

– Aina täytyy puolustaa omia, kun sen paikka on. Muuten ei kestä pää. Ensimmäisenä vastaan tuli Åsten, jota aloin repiä paidasta. Hän nousi ylös jäästä, ja sitten väänsimme hieman pidempään. En hakenut helpointa vastusta, Viirret kertasi.

– Lukko-pelit ovat yleensä vähän samantapaisia, mutta hieno oli tämäkin ottelu. Yleisöä oli paljon, ja hyvin pysyin itsekin mukana.

Ässävahti Niklas Rubinin maalin läheisyydessä oli jatkuvaa kahinaa, joista yksi johti HIFK:n kavennusmaaliinkin. Rubin itsekin mätki Iiro Pakarista sen verran, että enemmän kuin kaksiminuuttinenkin olisi ollut vaihtoehtona jäähyksi.