Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Utah Jazz soi löysästi ja hävisi

Koripallon NBA-kauden yli odotusten aloittanut Utah Jazz hävisi sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Washington Wizardsille lukemin 112–121.

Suomalaistähti Lauri Markkasen tahdittama Utah voitti neljä ottelua peräkkäin ennen vierailua Washingtoniin, mutta oli Wizardsia vastaan jo puoliajalla tappiolla 55–61.

– Hävisimme pelin, koska emme puolustaneet tarpeeksi intensiivisesti. Emme puolustaneet joukkueena, Utahin päävalmentaja Will Hardy harmitteli NBA:n verkkosivuilla.

Washingtonin latvialainen Kristaps Porzingis loisti parketilla. Hän heitti 31 pistettä ja voitti kymmenen levypalloa.

Käsi tarkkana

Yli 31 minuuttia peliaikaa saanut Markkanen heitti 17 pistettä ja oli joukkueensa toiseksi paras pistemies vaihtopenkillä aloittaneen Collin Sextonin kanssa. Utahin tehokkain oli avausviisikon Jordan Clarkson 18 pisteellään.

Jarred Vanderbilt oli ahnein levypalloissa, joita hän kaappasi kahdeksan.

Täksi kaudeksi Utahiin siirretty Markkanen voitti viisi levypalloa ja upotti pelitilanneheittonsa mukavalla 57,1 prosentin tarkkuudella, mutta kolmosista vain yksi kolmesta sujahti sukkaan. Hänen kauden pelitilanneheittojen osumaprosenttinsa on 52,7. Kolmoset ovat uponneet 34,1 prosentin tarkkuudella.

Tappiosta huolimatta Utah säilyi länsilohkon piikkipaikalla. Joukkue on voittanut kymmenen ottelua ja hävinnyt neljä.

Päättynyt neljän peräkkäisen voiton sarja oli Utahille kauden pisin. Jo lokakuussa joukkue voitti kolme peräkkäistä ottelua, eikä ole hävinnyt vielä kahta peräkkäistä ottelua tällä kaudella.