Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Honka luottaa jatkossakin Vesa Vasaraan – "Pitkäjänteisesti asioita tehden saavutetaan haluttuja tuloksia"

Miesten jalkapalloliigassa kolmanneksi sijoittunut Honka teki yksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Vesa Vasaran kanssa. Ensi kausi on hänelle jo seitsemäs espoolaisjoukkueen päävalmentajana.

– Saimme viime kaudella tehtyä hyviä muutoksia, valmennustiimin kanssa hommat toimivat ja pelaajat lähtivät hyvin mukaan. Nyt täytyy tietenkin analysoida mennyt tarkkaan ja ymmärtää, että aina löytyy kehitettävää. Tavoitteena on tietenkin saada iskukykyinen ryhmä myös ensi kaudelle ja lisäksi se, että pelaajat saavat otettua pre-seasonilla seuraavan askeleen, Vasara kertoi Hongan verkkosivuilla.

Vasara valmensi Honkaa jo Ykkösessä kaudella 2017 ja nosti joukkueen liigaviheriöille seuraavaksi kaudeksi. Palloilujoukkueiden päävalmentajien paikat ovat tuulisia, ja tämän hetken liigapäävalmentajista Vasara on ollut tehtävässään pisimpään.

Hän on luotsannut Hongan kaudesta toiseen kelpo sijoille, mutta vuosi sitten Honka jäi alempaan loppusarjaan. Tällä kaudella joukkue palasi mitalikahinoihin.

– Mennyt kausi osoitti sen, että pitkäjänteisesti asioita tehden saavutetaan haluttuja tuloksia. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi kautta, puheenjohtaja Färid Ainetdin sanoi.