Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukurit palaa koulukiertueelle – pelaajat kertovat terveellisistä elämäntavoista mikkeliläisille oppilaille

Päiväkotikiertue toteutetaan ensi vuoden puolella.

Mikkelin Jukurien koulukiertue tekee paluun muutaman vuoden tauon jälkeen. Jukurien Liiga-joukkueiden pelaajia ja valmennusjohtoa vierailee maanantain 28. marraskuuta aikana mikkeliläisissä ylä- ja alakouluissa.

Koulukiertueen teemana on tänä vuonna terveelliset elintavat. Kiertueen tavoitteena on muistuttaa, että elämän tasapaino saadaan aikaan pienillä arkipäiväisillä asioilla.

– Hienoa jälleen kahden vuoden koronatauon jälkeen päästä joukkueen kanssa tapamaan mikkeliläisiä nuoria tärkeän teeman puitteissa. Jukurien pelaajat ovat monille esikuvia, joten heidän sanomaansa terveellisestä ja tasapainoisesta elämästä varmasti kuunnellaan tarkalla korvalla, kertoo Jukurien markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori Mika Aro Jukurien tiedotteessa.

Liiga-joukkue liikkuu päivän aikana yhdeksään ryhmään jakautuneena, ja kiertueella ovat mukana pelaajien lisäksi valmennusjohdon sekä seuran edustus. Jokainen lapsi ja nuori saa tapahtumasta muistoksi pääsylipun Jukurien kotiotteluun. Pelaajat jakavat myös kuvallisia nimmarikortteja.

Kiertueen mahdollistavat Jukurien yhteistyökumppanit. Kiertue on osa Jukurien ja Mikkelin kaupungin yhteistyötä ja mukana on myös Jukurien yhteistyökumppaneita.

Ensi vuoden alkupuolella Jukurien liigajoukkue tekee vastaavan kiertueen mikkeliläisiin päiväkoteihin.