Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Roope Hintzille pitkä ja muhkea jatkosopimus – Stars kiinnitti suomalaistehomiehensä yli 65 miljoonalla

NHL-jääkiekkoliigan Dallas Starsin suomalaishyökkääjä Roope Hintz on tehnyt seuran kanssa kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen, Stars kertoi tiistaina. Tamperelaislähtöisen Hintzin, 26, sopimus alkaa ensi kaudesta ja ulottuu kauden 2030–31 loppuun. Se on yhteisarvoltaan 67,6 miljoonaa dollaria eli noin 65,3 miljoonaa euroa. Vuosikohtainen keskiarvo on 8,45 miljoonaa dollaria eli noin 8,17 miljoonaa euroa.

Hintz on tällä kaudella tehnyt 22 ottelussa tehot 8+16 ja on seuran sisäisessä pistepörssissä kolmantena. Viidettä kauttaan NHL:ssä pelaava Hintz on taalajäillä tehnyt kaikkinensa tehot 88+106 pelaamissaan 261 ottelussa.

– Roope on dynaaminen kahden suunnan sentteri, ja hän on todistanut olevansa yksi pelipaikkansa parhaista NHL:ssä. Hän on kehittynyt yhdeksi monipuolisimmista pelaajistamme, joka tekee jälkeä niin erikoistilannepelaamisessa kuin tasakentällisillä ja johon voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Olemme onnekkaita voidessamme pitää hänet kahdeksan lisävuotta, Starsin GM Jim Nill kehui Hintziä.