Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pekka Korvelle Vermon 2-vuotislähtö – miljoonan euron raja ylittyi

Pekka Korven ravitallin Denise Combo oli keskiviikkona Vermossa ravatussa kaksivuotislähdössä etevin. Heppa-järjestelmän tilastojen mukaan Denise Combon voiton myötä Pekka Korven valmennettavien kausiansiot nousivat yli miljoonan euron.

Denise Combo otti kaksivuotislähdön komentoonsa heti kiihdytyksessä. Tamma veti uransa avauskisaa varmoin ottein perille. Lähes kaiken mahdollisen raviurheilun saralla nähnyt ja kokenut Pekka Korpi ei ylisanoihin voittajahaastattelussa intoutunut.

– Kaverit laukkailivat, niin sitten tuntui, että helposti se voitti, Korpi totesi.

Miljoonan euron rajapyykin rikkominen yhden vuoden aikana oli Pekka Korvelle viides kerta. Hänen valmentajauransa toistaiseksi rahakkain kausi oli 2018. Silloin Korven treenattavat keräsivät kaviourilta peräti 1 188 591 euroa.

Isokenkä suosikille

Lämminveristen kovimmassa sarjassa Ari Moilanen pääsi kärkipaikalle Skyfall Shinen kanssa. Pelaavan yleisön suosikkivaljakko ei siitä erehtynyt. Skyfall Shinen voitto meni täpärälle, kun selässä väijynyt Com Milton sai lopussa kiritilat ja lopetti aivan rinnalle.

– En olisi antanut tilaa, mutta Tonttilan Villen hevonen tuli ulkoa niin kovaa vauhtia. Lähelle vastustaja tuli, mutta meidän hevonen venytti ensimmäiseksi, Ari Moilanen puhui voittajahaastattelussa.

Com Miltonia ohjastanut Tommi Kylliäinen oli lähdön jälkeen alla päin. Hänen harmituksensa syy löytyi ajotaktiikasta, sillä Com Milton olisi pystynyt torjumaan Skyfall Shinen kiihdytyksessä kuskin niin halutessa.

– Tänään olisi pitänyt ajaa keulasta. Hevonen oli tosi hyvä, mutta nyt tein tuollaisen valinnan, Tommi Kylliäinen harmitteli TotoTV:n haastattelussa.

JouluCupin karsintoja ajettiin kylmäveristen osalta. Suomenhevosten kohtaamisissa voittoihin ylsivät Franselmi, Myrskypoju, Mette-Marit ja Sinkun Cunkku.

Teräsmiesliigassa Juha Utalan ranskalaisjyrä Hertus antoi voimiensa puhua ja otti vakuuttavan voiton. Utalan talliin toisen voiton toi Fazimo.