Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Icecream In ja Lightning Stride menestyivät Solvallan raveissa

Nina Pettersson-Perklénin valmentama Icecream in ravasi 110 000 kruunun kakkossijan Diamantstoetin finaalissa Solvallassa maanantaina. Heli ja Petri Tarrimaan omistama Suomessa syntynyt Lightning Stride oli 2-vuotislähdön ykkönen.

Örjan Kihlström ajoi Icecream Inin johtopaikalle. Thomas Uhrberg ohjasti Nova Mahironin takamatkalta sen rinnalle. Nova Mahiron vyöryi maalisuoralla ohi ja vei 220 000 kruunun voiton ajalla 14,6/2 160 m. Talli Tuutin Täydeltä omistaa Icecream Inin, joka taisteli hyvin ja oli kakkonen.

Suomalaisvoittoa juhlittiin Menhammar Stuterin 2-vuotislähdössä. Thomas Uhrberg tarjosi Pauli Pitkäsen kasvattamalle Lightning Stridelle hyvän juoksun, ensin sisäradalla ja sitten toisen jonon kakkosena. Jerry Riordanin valmentama ja Heli Tarrimaan hoitama tamma kiri maalisuoralla varmasti ykköseksi. 100 000 kruunua tuli ajalla 15,5/1 640 m.

– Lightning Stride on rauhallinen ja miellyttävä nuori hevonen. Tänään uskoin, että pärjäämme, jos vain juoksu onnistuu. Loppukiri oli tosi hyvä, Uhrberg kehui.

Ruotsissa työskentelevät Tarrimaat ostivat Lightning Striden Ypäjän huutokaupasta viime vuonna.

Very Kronos otti kolmannen peräkkäisen voiton kultafinaalissa. Erik Adielsson ajoi Svante Båthin valmentaman hevosen keulaan ensimmäisellä takasuoralla. Very Kronos hallitsi ja voitti 300 000 kruunua ajalla 13,4a/2 140 m.