Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vermon tammakisassa pidettiin hurjaa vauhtia – EL Indeed löi tutun kilpakumppaninsa

Vermon Kuumassa keskiviikossa oli urheilullinen anti huipussaan, kun kivikova tammakaksikko EL Indeed-Gal Gadot Racing iski yhteen.

Juha Utalan ohjastama Gal Gadot Racing löi viime viikolla Vermossa EL Indeedin voittomatsissa. Tälläkin kertaa tamman pullat olivat hyvin uunissa, sillä Juha Utala pääsi valmennettavansa kanssa keulapaikalle.

Valjakko piti vauhdin reippaana maaliin asti, mutta niin vain tykkikiriin innostunut EL Indeed tuli väkisin ohi. Elina Laakkosen valmentama EL Indeed sai voittajahaastattelussa ansaitut kehut ohjastajaltaan Hannu Torviselta.

– Tamma teki ihan käsittämättömän hienon esityksen tänään! Ei sen olisi tuolta tavallaan pitänyt enää voittaa.

EL Indeed ravasi talvikelissä hurjan voittoajan 1.12,6a/2120 metriä.

– Voittotulos on tähän aikaan vuodesta tosi kovaa valuuttaa, Hannu Torvinen ihasteli.

Kuskin hoksottimet terävinä

Jämsäläinen Jukka Torvinen osoitti lämminveristen kovimmassa lähdössä taktista osaamistaan. Ensin hän kierrätti ohjastamansa Quite A Loverin johtavan rinnalle kreivin aikaan. Myöhemmin hän malttoi mielensä ja piti kovan vastustajan Com Milton maaliin asti ilman kiritilaa. Quite A Lover nappasi hallitun täysosuman.

Nurmijärvellä asuvan Anne Kankaan valmentama Quite A Lover on aina ollut kyvykkään ravurin maineessa. Siitä huolimatta 6-vuotias voitti viime kaudella vain kerran. Jukka Torvinen valaisi voittajahaastattelussa syitä.

– Meillä on ongelma ollut, ettei tehoja ole saatu hevosesta ulos. Se on säästänyt tosi paljon itseään. Nyt hevonen oli enemmän innokkaana ja teki tosi hyvin hommia.

Juho Ihamuotilan tallin Reload Pellini jatkoi seitsemän kisan jälkeen tappiottomana, vaikkei ollutkaan ohjastajansa Santtu Raitalan mukaan parhaimmillaan. Raitala ajoi voitot myös haastajadivisioonakarsinnassa Mr Stahlilla ja keskipitkän matkan kisassa Caviar Creationilla.

Toto65-voittoon ravasi myös Dzingel. Täysosumalla voitti 50,56 euroa.