Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hurrikaani-Loimaa kukisti Raision Loimun kotisalissaan – "Oli tärkeää voittaa itseluottamuksenkin kannalta"

Valmentajaa joulukuussa vaihtanut Hurrikaani-Loimaa otti tämän vuoden toisessa ottelussaan voiton, kun Raision Loimu kaatui sunnuntaina lentopallon Mestaruusliigassa 3–1.

– Hakkurimme Kristers Dardzans on vielä useita viikkoja sivussa eli oli tärkeää voittaa tällä kokoonpanolla huippujoukkue itseluottamuksenkin kannalta. Kun se on kunnossa, niin suoritukset ovat rentoja ja tehokkaita, sanoi Hurrikaanin uusi valmentaja Jani Niskakangas.

Aleksi Muukkonen oli 18 pisteellä viidentenä olevan Hurrikaanin tehokkain. Keskipelaaja Miika Haapaniemi kokosi 12 pistettä, niistä viimeinen tuli ottelupallossa ässäsyöttönä.

– Nuori mies syötti rohkeasti kuten pitää, vaikka alla oli pari muiden syöttövirhettä. Pelasimme muutenkin erien loput todella hyvin ja peli näytti siltä miltä haluan, Niskakangas korosti.

Joonas Jokela oli 20 pisteellä neljänneksi lauantaina pudonneen Loimun tehokkain. Sebastian Pozo Hernandez kokosi 19 pistettä.