Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopiosta siirtyvästä Niklas Orjalasta MP:n uusi laitapelaaja

18-vuotias Orjala debytoi viime kesänä Suomen U18-maajoukkueessa.

Mikkelin Palloilijat julkaisi lisää pelaajasopimuksia ennen lauantaina pelattavaa ensimmäistä harjoitusottelua. Laitapelaaja Niklas Orjala siirtyy MP:n riveihin vuoden sopimuksella.

18-vuotias laituri on pelannut kahdella edellisellä kaudella Kuopiossa Kakkosta 29 ottelua ja onnistunut maalinteossa kolmesti. Nopea ja molempijalkainen hyökkäyspään pelaaja debytoi viime kesänä U18-maajoukkueessa. Orjala liittyy innolla MP:n riveihin.

– Odottavaisilla fiiliksillä lähdetään tulevaan kauteen. Tarkoituksena tulevalla kaudella olisi saada paikka avauskokoonpanosta, ja sen myötä myös onnistumisia henkilökohtaisesti sekä auttaa joukkuetta menestymään.

Orjala harjoitteli joulukuussa joukkueen mukana ja liittyi taas tällä viikolla mukaan joukkueen harjoitusvahvuuteen.

– Niklas kävi joulukuussa näytillä, ja meno näytti lupaavalta harjoituksissa. Niklas on taitava, hyvin peliä lukeva laitapelaaja, jolla on hyvät mahdollisuudet ponnistaa Mikkelistä maailmalle. Hän on pelannut myös oman ikäisten maajoukkueessa viime kesänä, kertoo MP:n päävalmentaja Juha Pasoja.

MP:llä on nyt 11 pelaajasopimusta ensi kaudeksi.