Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Reetta Hurske aitoi hallissa Suomen ennätyksen

Reetta Hurske teki lauantaina hallikauden avauskisassaan 60 metrin aitojen Suomen ennätyksen, joka kirjataan nyt 7,90. Hurskeen Tampereella kellottama aika on maailmantilaston tämän kauden kärkitulos. Aiempi Suomen ennätys oli Nooralotta Nezirin toissa vuonna juoksema 7,91. Hurske paransi ennätystään kolmella sadasosalla.

– Hyvä lähtö ja pääsin hyvin rytmiin. Se jäi päällimmäisenä mieleen, Tampereen Pyrinnön Hurske sanoi Urheiluliiton kotisivuilla.

Hurske aitoi Tampereella ajat 7,95 ja 7,90.

– Molemmat olivat hyviä juoksuja, vaikka lähtöpäässä oli ensimmäisessä juoksussa vielä vähän hakemista. Tiesin treenien perusteella olevani ok kunnossa. Nämä olivat kuitenkin vasta treenikauden keskellä juostut kaksi starttia. Varsinainen hallikauden alku on tammikuun lopulla Düsseldorfissa.

Ensimmäiseen kilpailuunsa syksyn 2020 jälkeen osallistunut Lotta Harala oli Hurskeen voittamissa juoksuissa toinen ajoin 8,18 ja 8,12.