Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Wish Me Magic ravasi komean kirivoiton

Wish Me Magic ravasi Lähdekorven perheelle 100 000 kruunun voiton Ruotsin Kalmarissa lauantaina. 6-vuotiaan ruunan kokonaisvoittosumma meni yli miljoonan kruunun.

Hanna Lähdekorven valmentama ja ajama Wish Me Magic kiri mailin voltissa takamatkalta hurjasti ykköseksi ajalla 13,6/1660m. Kari Lähdekorven KM Hästfarm i Holm on omistaja.

– Onneksi Kalmarissa on pitkä loppusuora. Se sopi meille tänään, ja ehdimme voittoon. Wish Me Magic teki tosi hyvän juoksun. Hevonen tienasi paljon viime vuonna ja vain jatkaa. Nyt se ylitti miljoonan kruunun voittosumman, se on kova juttu, Hanna Lähdekorpi iloitsi.

Kultadivisioonassa uskottiin Heart Of Steelin pitävän sisäradalta johtopaikan. Pastor Power kiirehti keulaan, ja Heart Of Steel laukkasi sen takaa. Giuseppe Lubrano ajoi aikaisin eteenpäin Pacific Facella, joka painui toisella puolikkaalla keulaan. Adrian Kolgjini käänsi Ultion Facen kiriin takapareista. Ultion Face kiri vahvimmin ja vei 150 000 kruunun ykkösen ajalla 12,7a/2140m. Pacific Face tsemppasi kakkoseksi, ja Aetos Kronos pinnisti kolmanneksi.

– Hieno loppusuoran taistelu, kun kolme hevosta kamppaili voitosta. Onneksi Kalmarissa on pitkä maalisuora, niin ehdimme. Uskon, että tänä vuonna Ultion Face nousee kilpailemaan kovimpiin lähtöihin, Adrian Kolgjini sanoi.