Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Horsy Dream ravasi voittoon Prix de Belgiquessa

Prix Tenor de Baune -ravikilpailun ykkönen Horsy Dream jatkoi voitolla sunnuntaina Ranskan Vincennesissä Prix de Belgiquessa, joka oli viimeinen Prix d’Ameriquen karsintakilpailu.

Timo Nurmoksen Calgary Games kuului lähdön suuriin nimiin, mutta Calgary Games joutui jäämään pois vilustumisen vuoksi.

Norjalaisten omistama yhdysvaltalainen ori Beads painui johtopaikalle. Pierre Bellochen valmentama Horsy Dream juoksi toisen radan jonossa kolmantena ja neljäntenä. Eric Raffin käänsi Horsy Dreamin kiriin, ja valjakko oli selvästi vahvin. Se vei 54 000 euron ykkösen ajalla 13,3/2850m. Voitto oli neljäs peräkkäinen Pariisin Talvimeetingissä.

Seuraavista sijoituksista käytiin tiukkaa kamppailua, joka lopullisesti ratkesi tuomaristossa. Hirondelle Sibey eteni kakkoseksi, mutta muutama huono askel maalisuoralla toi hylkäyksen. Gu d’Heripre oli johtavan rinnalta hyvä nelonen, mutta myös se hylättiin epäpuhtaan ravin vuoksi.

Decolaration oli kolmas maalissa, mutta nousi kakkoseksi ja sai paikan Ameriqueen. Hohneck oli hylkäysten jälkeen kolmas tuloksissa ja sai viimeisen Amerique-paikan.

Karsintakilpailuista 12 hevosta on saanut paikan Prix d’Ameriqueen. Näiden lisäksi mukaan pääsee kuusi eniten ansainnutta. Prix d’Amerique juostaan tammikuun viimeisenä sunnuntaina.