Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jarkko Immosen ura jatkuu Jukureissa – pelaaminen maistuu joukkueen nestorille

Liigaa 12 kautta pelanneen hyökkääjän pelit jatkuvat Mikkelissä.

Mikkelin Jukurit jatkoi tammikuun jatkosopimusuutisiaan kotiottelussaan Oulun Kärppiä vastaan. Hyökkääjä Jarkko Immonen jatkaa seurassa myös kaudella 2023–2024.

40-vuotias hyökkääjä saapui Mikkeliin JYPistä kaudella 2021–2022, ja kuluva kausi on siis Immosen toinen Jukurit-paidassa.

Immosen palkintokaapista löytyvät muun muassa SM-, MM- ja KHL-mestaruudet. Menestyksekkään uran jatkumiseen Immosella on selkeä syy: pelaaminen maistuu edelleen hyvältä.

– Päätös jatkamisesta oli loppujen lopuksi aika helppo. Kroppa on vielä kunnossa ja pelaaminen Mikkelissä on hauskaa! Hienoa olla mukana organisaatiossa, joka haluaa kehittyä ja menestyä, kertoi Immonen Jukurien tiedotteessa.

Joukkueen nestori kertoo nauttivansa myös nuorten pelaajien kanssa pelaamisesta ja haluaa itsekin jakaa tietotaitoa eteenpäin.

– Kiva nähdä, kun uusia nuoria pelaajia nousee Liigaan, ja miten he kehittyvät. Siinä sivussa yritän auttaa heitä minkä pystyn, Immonen jatkaa.