Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joel Laitinen siirtyy MP:n riveihin Peposta

Pepon kasvatti Laitinen on MP:n 20:s sopimuspelaaja.

Lauantaina Ykköscupissa Gnistanin vieraan pelaava Mikkelin Palloiljat on allekirjoittanut vuoden sopimuksen puolustaja Joel Laitisen kanssa.

21-vuotias Laitinen siirtyy MP:n riveihin Kakkoseen tippuneesta Peposta. Laitisen viime kausi meni loukkaantumisen takia pilalle, ja otteluita Ykkösessä kertyi vain viisi.

– Hyvällä fiiliksellä tulen seuraan. Olen pelannut useita kertoja MP:tä vastaan ja nähnyt paljon seuran pelejä, joten pelityyli on jo valmiiksi melko tuttu. Hienoa myös päästä tutustumaan paremmin uuteen kaupunkiin, kertoo Laitinen MP:n tiedotteessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja ottaa tyytyväisenä Laitisen puolustukseensa. Laitinen vakuutti valmennuksen testijaksolla ja viime lauantain KTP-ottelussa varmalla ja tasaisella suorituksella.

– Joel tuo leveyttä meidän puolustukseemme. Hän on arvokas pelaaja joukkueelle, kun pystyy pelaamaan useampaa paikkaa linjassa viihtyen parhaiten topparina, kertoo Pasoja.