Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HPK väänsi jälleen pitkän kaavan kautta, Tappara vei voiton jatkoajalla

HPK on pelannut miesten jääkiekkokiekkoliigassa eniten pitkän kaavan otteluita, sillä se jatkoi 16. kerran tällä kaudella taistoa jatkoajalle. HPK on yltänyt lisäpinnaan vain kuusi kertaa. Lauantaina vierasjoukkue Tappara oli parempi 4–3 jatkoajan jälkeen.

– Kova peli ja sitkeä taistelu. HPK pääsi toisessa erässä niskan päälle. Peli tuntui ihan playoff-kiekolta, kun metreistä ja sekunneista väännettiin, sanoi Tapparan valmentaja Jussi Tapola.

HPK:n hyökkääjä Jere Jokinen (2+0) ja luottopakki Petteri Nikkilä (0+2) olivat kotijoukkueen tehomiehet. Tapparan voittomaalin tehnyt Veli-Matti Vittasmäki (1+1), avausmaalin tekijä Veli-Matti Savinainen (1+1) ja Mikael Seppälä (0+2) viettivät kahden tehopinnan iltaa.

Kun Savinainen aloitti ja Vittasmäki lopetti, vastasivat Veli-Matit tehovireestä hyvin näkyvästi.

– Jäimme alussa telineisiin, sillä Tappara oli terävä. Kasvoimme jo erän aikana ja etenkin toiseen erään. Jokainen piste on arvokas, sanoi HPK:n valmentaja Jarno Pikkarainen.

Tappara otti kolmannen voiton joukkueiden kauden neljännessä kohtaamisessa.