Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukurien maalivahtitilanne ratkesi – Karolus Kaarlehdon sopimus purettu

Jukurit kohtaavat tiistaina pudotuspelipaikkaa kärkkyvän HPK:n

Mikkelin Jukurit tiedotti tiistaina, että maalivahti Karolus Kaarlehdon kuluvan kauden kattava pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Kaarlehto siirtyy loppukaudeksi Oulun Kärppiin.

25-vuotias Kaarlehto saapui Jukureihin kesken kauden täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa, kun Markus Ruusu loukkaantui syyskuussa.

– Karolus hoiti tonttinsa mallikkaasti, ja nyt toivotamme hänelle tsemppiä uusiin haasteisiin, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoo Jukurien tiedotteessa.

Kaarlehto pelasi kaudella 2021–2022 osan kaudesta Jukurien paidassa, josta siirtyi Ranskaan Angletin joukkueeseen. Ranskassa Kaarlehto ehti pelaamaan vain kahdessa ottelussa ennen kuin siirtyi takaisin Jukurien paitaan.

Jukurien maalivahteina kauden loppuun jatkavat Ruusu sekä Frans Tuohimaa. Ruusu kuntoutui takaisin pelikuntoon marraskuun lopulla ja vietti vuodenvaihteessa kuusi ottelua lainapestillä Kärppien paidassa.

Jukurit kohtaa tiistai-illan ottelussa HPK:n Kalevankankaalla. Ottelussa maalinsuulla aloittaa Tuohimaa. Illan ottelussa kamppaillaan pudotuspelipaikasta. HPK kärkkyy juuri pudotuspeliviivan alapuolella sijalla 11. Hämeenlinnalaisilla on neljä pistettä vähemmän kuin mikkeliläisillä mutta yksi ottelu enemmän pelattuna.

Jukurien kapteeni Juhamatti Aaltonen kärsii alaraajavammasta, ja on sivussa otteluista 1–2 viikkoa.

Päivitetty 15.06. Lisätty tieto Kaarlehdon siirtymisestä Kärppiin.