Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jesper Piitulainen jatkaa Jukureissa kaksi tulevaa kautta – "On ilo olla mukana jatkamassa tätä kehitystarinaa"

Piitulaisella on tällä hetkellä neljänneksi eniten Jukurien liigaotteluita pelannut pelaaja.

Mikkelin Jukurit ja hyökkääjä Jesper Piitulainen ovat solmineet pelaajasopimuksen kausille 2023–2024 sekä 2024–2025.

Savonlinnalaislähtöinen hyökkääjä on edustanut Jukureita koko seuran Liiga-taipaleen ajan kaudesta 2016–2017 alkaen. Myös sitä ennen Piitulainen nähtiin Jukurien paidassa, kun hän edusti seuraa ensi kerran Mestiksessä kaudella 2011–2012.

11 kaudella Liigaa-pelanneelle Piitulaiselle on kertynyt runkosarjaa yli 530 ottelua ja tehosarakkeessa ovat lukemat 92+127.

Piitulainen on eniten liigaotteluita (343) Jukureissa pelannut pelaaja ja tehnyt myös eniten tehopisteitä seuran liigataipaleella (144). Kaikkiaan hyökkääjä on pelannut jukuripaidassa urallaan 395 ottelua, joilla hän sijoittuu kyseisen tilaston neljännelle sijalle edellään vain Tuomo Jormakka, Ilkka Kallioinen sekä listan kärjessä 419 ottelullaan oleva Lasse Kanerva.

Piitulaisen mukaan kahden vuoden sopimus tuo jatkuvuutta niin Mikkeliin kotiutuneen pelaajan henkilökohtaiseen elämään kuin organisaation toimintaan.

– Olen kulkenut Jukureissa pitkän matkan ja tielle on mahtunut kaikenlaisia tapahtumia. Organisaatio on kuitenkin ottanut viimeisten kausien aikana suuria kehitysaskeleita. Tällä hetkellä täällä näkyy iso halu kehittyä niin pelaajien kuin koko organisaation puolella. On ilo olla mukana jatkamassa tätä kehitystarinaa, kertoo Piitulainen Jukurien tiedotteessa.