Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntyharjun Miko Jalava kilpailee tulevalla kaudella F-Cupissa

Kisakausi alkaa 11. helmikuuta Tuuri Rallissa.

Vuoden 2022 rallin Suomen juniorimestari Miko Jalava kertoo kilpailevansa tulevalla kaudella F-Cupissa. Mäntyharjulaiskuljettaja ei sulje pois vaihtoehtoja muissa sarjoissa kilpailemiseen lähitulevaisuudessa.

F-Cupissa Jalava ajaa viime kaudelta tutulla kalustolla, Toyota Starletilla sekä Corollalla, mutta rinnalle nuottia lukemaan on hypännyt Tomi Hellgren.

– Ajetaan F-Cupia tällä kaudella, ja kartoitetaan muita kuvioita kevään edetessä. F-Cup on ainoa sarja, mitä en ole ennen ajanut. “Äffässä” on kuitenkin vuosikausia sarjaa kiertäneitä nimiä, joten tason pitäisi olla kohdallaan. F-Cup antaa varmasti oman haasteensa, mutta haasteet ovat aina hyvästä, kertoo Jalava tiedotteessaan.

RSJM-sarjan osakilpailut ovat olleet pimeitä eli ilman nuottia ajettavia kilpailuita. F-Cup tuo oman haasteensa sarjan ollessa nuotista ajettava. Yhteistyö uuden kartanlukijan kanssa on alkanut hyvin.

– Hommat ovat lähteneet hyvin Tomin kanssa käyntiin. Ajettiin toinen yhteinen nuottikisa edellisviikonloppuna, ja oman urani seitsemäs. Nuotti ei ole vielä rutiininomaista, mutta paranee koko ajan.

F-Cupin kalenteri käsittää viisi osakilpailua. Suunnitelmia tulevaisuudessa sarjan rinnalla ajettaviin kilpailuihin on olemassa.

– Olemme luonnostelleet kesäksi muita projekteja tähän rinnalle, ja pyrimme aktiivisesti tekemään töitä niiden toteutumiseksi.

F-Cup rallisarja alkaa 11. helmikuuta Etelä-Pohjanmaalla ajettavalla Tuuri Rallilla.