Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauri Markkaselle upea kunnia – pääsee tähdistöpelin avausviisikkoon

NBA-koripalloliigan suomalaistähti Lauri Markkasen historialliset saavutukset maailman kovimmassa koripalloliigassa jatkuvat. Perjantaina NBA kertoi, että Markkanen nousee avausviisikkoon ensi viikon sunnuntaina paikallista aikaa Salt Lake Cityssä pelattavaan NBA:n tähdistöpeliin eli All Star -otteluun.

Utah Jazzia edustava Markkanen nimettiin viime viikolla tähdistöpelin vaihtomieheksi, mutta New Orleansin laitahyökkääjän Zion Williamsonin loukkaantuminen avasi suomalaiselle paikan avausmiehistöön. Avauksessa kotikentällä pelattavassa eliittipelaajien kamppailussa, se maistuu Markkaselle.

– Olen erittäin iloinen ja innoissani. Tämä on, henkilökohtaisella tasolla, tavallaan sitä, mitä kohti olen tehnyt töitä, Markkanen totesi Jazzin sivustolla.

Loistokautta pelaava Markkanen saa suitsutusta Jazzin valmentajalta Will Hardylta.

– Kun vastustajat kohtaavat Utah Jazzin, he tietävät, että Lauri Markkasen varalle on oltava suunnitelmat valmiina. Lauri on tehnyt hienoa työtä kehittyäkseen eri tavoin hyökkäyspelissä, ja hänellä on mahdollisuus pisteiden tekoon monella eri tavalla, Hardy sanoi.

Williamsonin ohella NBA:n tähdistöpeli jää loukkaantumisen takia väliin myös kahdelta liigan kirkkaimmista tähdistä eli Golden Staten Stephen Curryltä ja Phoenixin Kevin Durantilta. Heidän korvaajansa All Star -avauspelaajina ovat Philadelphian Joel Embiid ja Memphisin Ja Morant.