Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirivoittaja yllätti kuskinsakin Vermossa – "Se on parantanut ja parantanut"

Tapio Perttunen yllättyi keskiviikkona Vermossa iloisesti, kun hänen ohjastamansa Kind Of Magic ylsi parhaaksi.

Vihtiläisen Tapio Lehtorannan suojatti Kind Of Magic ei ollut urallaan toistaiseksi loistanut, mutta nyt 7-vuotias nosti tasoaan merkittävästi. Suuryllättäjä oli vielä 300 metriä matkaa jäljellä koko porukan viimeisenä, mutta ehti napakan kirinsä turvin vielä hallittuun voittoon.

– Kind Of Magic on tosi hyväsukuinen hevonen. Sillä on ollut kuulemma vaikeuksia terveyden kanssa nuorena. Tämä oli kolmas tai neljäs startti, jonka ajoin hevosella. Se on parantanut ja parantanut, mutten millään uskonut, että se pystyy vielä voittamaan, Perttunen sanoi voittajahaastattelussa.

Kind Of Magic ravasi ennätyksensä 16,5/2140 metriä.

Kotiradan kaksikko tuplavoittoon

Pariskunnan Henna Halme ja Veijo Heiskanen tallista kisasi Vermossa kolme ravuria. Kaksikon ilta sujui kotiradalla loistokkaasti, kun sekä Space Oddity ja Fantom Factor voittivat lähtönsä. Makes Me Credit täydensi Halme-Heiskasen menestysillan kolmossijallaan.

– Jouduimme ajamaan pitkän kirin ilman selkää ja lopussa pitkään johtavan rinnalla. Se oli superhieno esitys hevoselta, Halme kehui Fantom Factoria.

Juniorilähdössä isot tasoerot

Alle 26-vuotiaiden ohjastajien Junioritähti-lähtö oli kahden kauppa, kun suosikit erottuivat kirivaiheessa edukseen. Tuukka Variksen ohjastama Rocky Cobbler liikkui lopussa vauhdikkaasti ja voitti varmoin ottein ennen Kyösti Blomerusta ja Caboosea.

– Kaikki meni matkan aikana oikein hyvin, Varis, 18, sanoi voittajaseremonioissa.

– Kun käänsin hevosen kolmannelle radalle, oli se käteen tosi makeantuntuinen. Tuntui, että jos sen löysää menemään, se karkaa maisemiin.

Oona Halme pääsi Variksen ja Blomeruksen lisäksi totokolmikkoon, kun hän ohjasti Austinin pronssisijalle.

Toto65-voittoihin ylsivät myös Rannan Pomo ja No Limit Royalty. Täysosumalla voitti 2 880,96 euroa, viidellä oikein sai 27,95 e.