Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henna Halme ohjasti kaksi täysosumaa Vermossa – "Jäi ruutiakin loppuun"

Henna Halme oli naistenpäivän kuskihahmo kotiratansa keskiviikkoraveissa Vermossa.

Pronssidivisioonakarsinnassa pidettiin reipasta vauhtia yllä alusta maaliin asti. Tiukassa alkurynnistyksessä keulapaikan napannut Callela Ikaros ei lannistunut vauhdinpidosta, vaan irtosi lopussa näyttävästi parhaaksi.

Callela Ikaros teki kauden kotimaisen kärkituloksen 1.12,4aly.

– Hevonen tuntui menevän tuota vauhtia kevyesti. Jäi ruutiakin loppuun, Halme ihasteli ajokkiaan voittajahaastattelussa.

Nuorten sarjassa kilpailivat 3–4-vuotiaat lämminveriset. Halmeen ohjastama Barkov Evo kesti parhaaksi keulajuoksulla.

Veijo Heiskanen valmentaa kumpaakin Halmeen voittoisaa ajokkia.

Finaalilipukkeet jaossa

KevätCupissa jaettiin loppukilpailupaikkoja 18. maaliskuuta Vermossa ravattavaan finaaliin.

Orimattilalaisen Tapio Perttusen valmennukseen alkuvuodesta siirtynyt Jacques Hyneman teki karsintasuorituksellaan treenariinsa vaikutuksen, ei pelkästään voittaessaan keulapaikalta helposti, vaan käyttäytyessään esimerkillisesti.

– Hevonen oli nyt oikeinkin sopiva ajettava. Eka kerta oli, ettei se painanut turhaan ohjille, Perttunen ihasteli aikaisemmin raikulipojan maineessa ollutta Jacques Hynemania.

– On tehnyt tehtävänsä, että hevosella on treenit saanut porukassa ajaa. Sen toimivuus on nyt ihan erilaista kuin ennen.

Hannu Torvinen ajoi kaksi karsintavoittoa. Hänen voittoisat ajokkinsa olivat MAS Flash ja Nemea Kato. Neljäs karsintakisa meni Tuomas Pakkasen ohjastamalle Fellaini Zetille.

Nuorten ohjastajien kilpailussa Junioritähdessä Tuukka Varis taituroi Mathilde Halmin hallittuun ykköstilaan. Robert Lindgrenin ajama Queen Diablo kiri toiseksi ennen Suvi Vaittista ja My Queen Hunter'sia.

Lämminveristen avoimen lähdön voittotaistossa Ville Tonttilan suojatti The Dude kukisti suosikki Deep Blue Fontin.