Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HPK taisteli arvovoiton

HPK nappasi kovan väännön jälkeen arvokkaan kolmen pisteen voiton JYPistä luvuin 4–2 jääkiekon Liigassa. HPK sai voiton ansiosta ratkaisun omiin käsiinsä taistelussa viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Viimeisen tyhjiin heittänyt Artturi Toivola (1+1) oli Kerhon tehomies. Pitkästä aikaa kehiin palannut Aleksi Mustonen teki kotijoukkueen voittomaalin vain puolitoista minuuttia ennen loppua ylivoimalla.

– Lähtö oli huono, kun tuli maali ensimmäiseen vaihtoon. Se ei helpottanut peliä. Meidän kärsivällisyys kesti. Meillä oli hyvä pyrkimys, joskus on onnikin myötä, sanoi HPK:n valmentaja Jarno Pikkarainen.

Maalikuninkuutta tavoitteleva Reid Gardiner vei JYPin johtoon vain 49 sekunnin jälkeen.

– Meidän ensimmäinen kymmenminuuttinen oli hyvä. HPK paransi toiseen erään. Sekunti ennen HPK:n voittomaalia oli kontakti meidän maalivahtiin, sanoi JYPin valmentaja Jukka Rautakorpi.

JYPin maalivahtina esiintyi Niko Parkkinen mallikkaasti, vaikka hän on tällä kaudella torjunut vain yhdessä liigamatsissa alle kahdeksan minuuttia.