Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyhtään etsittyjä miehiä epäillään murhan ja tapon yrityksistä – poliisi kaipaa lisää vihjeitä

Poliisi jatkaa kahden etsintäkuulutetun miehen etsintää Kymenlaaksossa. Kaksikon etsintä aiheutti viikonloppuna Pyhtäällä laajan poliisioperaation. Miehiä etsitään, koska heidän epäillään liittyvän ammuskeluun Helvetin enkeleiden jengitilojen ulkopuolella Kotkan Saksalassa viime viikolla.

Mahdollista poliisia kohti ampumista viikonlopun etsintöjen aikana tutkitaan murhan yrityksenä.

– Esitutkinta asiassa on luonnollisesti aivan alkutekijöissään, kun epäiltyjä ei ole päästy kuulemaan. Rikosnimikkeenä tutkinnassa on murhan yritys Pyhtään tapahtumien osalta, ja jengitilojen ulkopuolella tapahtunutta ammuskelua tutkitaan tapon yrityksenä, sanoi tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Thomas Elfgren keskusrikospoliisista.

Poliisi on julkaissut epäillyistä kuvat . Poliisi ohjeistaa soittamaan heti hätänumeroon 112, jos miehistä tekee havainnon. Miehet ovat todennäköisesti aseistautuneita, eikä yleisön tule missään tilanteessa ryhtyä muihin toimiin kuin soittaa hätäkeskukseen.

Muiden tietojen tai vihjeiden kertomista varten pyydetään lähettämään sähköpostia osoitteeseen vihjeet.krp(a)poliisi.fi tai soittamaan numeroon 050 447 9574.