"Haluan, että leipomukseni maistuvat parhailta ikinä" – Koronakriisi sai kotileipurit villeiksi, ja nyt leivonnan asiantuntija kertoo syyn

Leipominen tuo poikkeusaikanakin konkreettisuutta ja hallittavuutta elämään, arvioi leipureita ja kondiittoreja kouluttava Marjo Huuskonen.

Korona-aika on villinnyt monet suomalaiset leipoosiin eli pakonomaiseen leivontatarpeeseen. Siitä kertovat kieltään kauppojen tyhjentyneet leivontahyllyt. Milloin lopussa on ollut kuivahiiva, milloin jauhot.

Mainos: Länsi-Savo

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi