Suomessa ei tänään yhtään uutta varmistettua koronavirustartuntaa, uusia kuolemantapauksia yksi

Suomessa ei ole varmistettu yhtään uutta koronavirustapausta eilisen jälkeen, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kyseessä on ensimmäinen päivä epidemian alun jälkeen, kun uusia tapauksia ei rekisteröidä.

THL kuitenkin muistuttaa, että tiedot päivittyvät tartuntatautirekisteriin aina viiveellä. Suomessa ei siis välttämättä ole vieläkään ollut yhtään päivää ilman tartuntaa, vaikkei niitä tänään kirjattu.

Eilen uusia tartuntoja varmistui 24. Kaikkiaan vahvistettuja tapauksia on Suomessa 6 911.

Uusia koronavirukseen liittyviä kuolemantapauksia on THL:n mukaan todettu eilisen jälkeen yksi. Kuolemantapauksia on nyt yhteensä 322.

THL:n mukaan koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa oli torstaina 50 potilasta. Seitsemän potilasta tarvitsi koronaviruksen vuoksi tehohoitoa. Sairaalahoitoa tarvitsevien määrä oli laskenut keskiviikosta yhdellä, mutta tehohoitoa tarvitsevien määrässä ei ollut muutoksia.

Helsingin kaupunki tiedotti tänään, että sen kouluissa on tapahtunut yksi uusi tartunta sen jälkeen, kun koulut avattiin toukokuun puolivälissä. Tartuntoja löytyi yhteensä 11, mutta niistä kymmenen oli peräisin muualta kuin koulusta.

Tartunnalle ehti altistua 144 oppilasta ja 23 kouluhenkilökuntaan kuuluvaa. Valtaosa heistä on jo päässyt pois karanteenista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka