Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuorejuusto tasapainottaa kirpeää raparperiä voitaikinaleivoksissa

Valmiista voitaikinasta tehtävät leivokset ovat helppo tapa käyttää raparperia muuhun kuin piirakkaan. Tarvitset 500 grammaa valmista voitaikinaa, 200 grammaa maustamatonta tuorejuustoa, 0,75 desilitraa sokeria, ruokalusikallisen vaniljasokeria ja kolme raparperinvartta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi